Over ons

Welkom bij Van Heugten Tapijttegels, de grondlegger van de eerste tapijttegel.

Wij combineren een rijke geschiedenis met een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid. Ons bedrijf is geworteld in een traditie van innovatie en kwaliteit, en wij streven ernaar om de beste vloeroplossingen te bieden.

Wij zijn gevestigd in Nijkerk, midden in Nederland, vlak aan de A28 en direct naast de tapijttegel fabriek. Onze strategische locatie zorgt voor een gemakkelijke toegang en snelle levering van onze producten.

Geschiedenis

Van Heugten Tapijttegels werd in 2009 opgericht door Martijn van Heugten, kleinzoon van P.J. van Heugten, die in 1956 de tapijttegel uitvond en de handelsnaam Heuga introduceerde.

Het bedrijf begon als Magic Carpets Tapijttegels en veranderde later naar Van Heugten Tapijttegels. Een eerbetoon aan de oorspronkelijke handelsnaam Heuga / Heugafelt van P.J. van Heugten.

Generaties van de familie Van Heugten hebben bijgedragen aan de groei en innovatie van het bedrijf, waardoor het is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de tapijttegelindustrie.

MEER INFO

Onze Missie

Onze missie is om hoogwaardige, duurzame tapijttegels te leveren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

We streven ernaar om innovatieve oplossingen te bieden die zowel functioneel als milieuvriendelijk zijn. Bovendien willen we kwaliteit tapijttegels betaalbaar maken door levering direct vanaf de fabriek.

Wat We Aanbieden

Bij Van Heugten Tapijttegels vindt u een breed scala aan tapijttegels die geschikt zijn voor zowel commerciële als residentiële toepassingen.

We bieden diverse stijlen en kleuren, maatwerkopties en een professionele tapijttegel legservice voor de B2B markt.

Onze tapijttegels worden direct vanaf de fabriek geleverd om kwaliteit betaalbaar te houden.

BEKIJK ONS ASSORTIMENT

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat centraal in onze bedrijfsvoering. We gebruiken POLYFLEX™ BACKING met 70% gerecyclede materialen, groene energie voor onze productieprocessen en 100% gerecyclede verpakkingsmaterialen. Ons '2nd Chance' programma stelt ons in staat om tapijttegels te hergebruiken en draagt bij aan een circulaire economie.

Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook bijdraagt aan de kwaliteit en levensduur van onze producten.

MEER INFO

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren professionals die gepassioneerd zijn over tapijttegels en duurzaamheid.

Onder leiding van Martijn van Heugten, kleinzoon van de uitvinder van de tapijttegels P.J. van Heugten, werken wij samen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring heeft bij Van Heugten Tapijttegels.

Ons team staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste tapijttegel tot de installatie en het onderhoud ervan.

Bekijk ons assortiment

Naar voorraad tapijttegels