Zo Bestelt U Gratis Stalen

Het aanvragen van gratis stalen is eenvoudig. Ga naar de productpagina van de gewenste tapijttegel, selecteer de kleur en klik op de knop 'Gratis staal / sample aanvragen'. U kunt tot zes gratis stalen aanvragen. Houd er wel rekening mee dat de kleuren soms donkerder kunnen lijken in het kleine formaat van 10x10 cm.

Na het bestellen ontvangt u ook een track and trace van de zending, zodat u precies weet wanneer u de stalen kunt verwachten.

Als u uw stalen voor 15:00 uur bestelt, worden ze de volgende dag al geleverd. We versturen ze met DHL, dus u hoeft niet thuis te blijven voor de bezorging; ze passen namelijk gewoon door de brievenbus. Ideaal voor een druk schema!

De stalen zijn meestal 10x10 cm groot. Heeft u interesse in een tapijttegel met een complex design of een kleurverloop? Dan ontvangt u een iets grotere sample van 10x25 cm, zodat u een beter beeld krijgt van het ontwerp.

NAAR ALLE TAPIJTTEGELS
Vindt de perfecte sample

Vindt de perfecte sample

Gebruik onze handige Keuzehulp om nog gerichter stalen aan te vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Live Preview: Bekijk De Tapijttegel in Uw Ruimte

Bij de meeste van onze kwalitatieve tapijttegels kunt u ook gebruik maken van onze 'Live Preview' functie. Met deze functie maakt u een foto van uw kamer en visualiseert onze app de gekozen tapijttegel en kleur in uw ruimte met behulp van augmented reality (AR).

Deze functie vindt u op de productpagina met de knop 'LIVE PREVIEW'.

NAAR LIVE PREVIEW