1000 m2 Showroom

Welkom bij onze tapijttegel showroom & outlet, de grootste van Europa! Hier vind je een uitgebreide selectie tapijttegels in diverse kleuren en typen. Met meer dan 1000 m2 aan ruimte, presenteren we een overvloed aan keuzemogelijkheden, zodat je gegarandeerd de perfecte tapijttegel voor jouw ruimte kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een klassiek patroon, een moderne tint of een opvallende kleurenmix, wij hebben voor elk interieur de ideale tapijttegel.

Onze uitgebreide voorraad stelt klanten in staat om direct hun favoriete stijl en ontwerp mee naar huis te nemen. Je kunt bij ons terecht voor zowel goedkope oplossingen, zoals b-keus en restpartijen, als voor de nieuwste collecties. Onze outlet is de perfecte plek voor budgetbewuste shoppers. Hier bieden we voordelige opties aan, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Onze b-keus en restpartijen bieden hoogwaardige tapijttegels tegen sterk gereduceerde prijzen.

Daarnaast presenteren we trots onze nieuwste collecties tapijttegels. Of je nu je huis een frisse look wilt geven, een nieuwe sfeer wilt creëren in je kantoor, of een ruimte volledig wilt renoveren, onze nieuwe collecties bieden een breed scala aan eigentijdse ontwerpen en trends. Laat je inspireren door de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tapijttegels. Onze toegewijde medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze en om al je vragen te beantwoorden. Kom langs in onze showroom & outlet en dompel jezelf onder in de overvloed aan mogelijkheden.

Adres & openingstijden

Foto's winkel / outlet

Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet
Foto's winkel / outlet

STANLEY® dealer

Als officiële STANLEY dealer leveren wij alleen hoogwaardige toebehoren voor tapijttegel leggers. Van meshouders tot smetlijnen, winkelhaken en rolmaten, wij hebben de beste gereedschappen die professionals nodig hebben.

Vertrouw op onze originele STANLEY producten, ondersteund door uitstekende klantenservice. Upgrade uw projecten vandaag nog met onze betrouwbare gereedschappen. Neem contact met ons op en ontdek waarom professionals op ons vertrouwen.

Naar STANLEY producten

360° Showroom tour

Neem virtueel een kijkje in onze 360° showroom tour. Wandel door de grootste tapijttegel outlet van Europa en bekijk onze showroom vanuit uw luie stoel. Uiteindelijk is een echt bezoek in Nijkerk de beste ervaring. Wij helpen u graag en de koffie staat klaar!

Benieuwd naar onze openingstijden? Bekijk dan de contactpagina.

360° tour starten

MAGIC CARPETS, GROOTSTE OUTLET VAN EUROPA

Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat wij de grootste fabrieks tapijttegel outlet van Europa zijn. Wij krijgen dagelijks nieuwe verse ladingen restant en b-keus partijen tapijttegels direct vanaf de fabriek binnen.

Nieuwe aanvoer b-keus wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd of deze ook voldoet aan de aan de verwachting van 'tweede keus'. C-keus (zeer slechte kwaliteit) wordt direct gerecycled en niet verkocht. 

meer info