Ruime keus

Bent u op zoek naar nieuwe vloerbedekking tegels? Ons grote assortiment tapijttegels bestaat uit diverse typen kwaliteiten als bouclé (lussenpool), frisé, naaldvilt, haarfelt, rib, velours en design tapijt in diverse kleuren. 

Wij hebben alles in het vierkant. Bij ons kunt u in een ongedwongen sfeer rustig kleurstalen bekijken maar ook het verschil voelen tussen typen tapijttegel kwaliteiten. 

Welk type past nu het beste bij u? Wij geven u graag vrijblijvend advies. Komt u er niet uit? Neem dan een gratis voorbeeld staaltje mee om thuis rustig de kleur te bekijken in uw interieur. 

Laat u adviseren

Graag nodigen wij u in onze showroom en magazijn te Nijkerk. Wij geven u vrijblijvend deskundig advies.


Verkoop zowel voor particulier als voor bedrijven. U hoeft geen afspraak te maken om langs te komen.


In onze gigantisch grote hal hebben wij genoeg voorraad tapijttegels liggen. Zowel A-keus als b-keus restpartijen. Diverse kwaliteiten en kleuren op voorraad leverbaar.

Kom naar Nijkerk

  • Centraal gelegen in NL
  • Ruime parkeerplaats
  • Hulp bij inladen
  • Bij ons kunt u pinnen
  • Gratis koffie, thee & chocomelk
adres & openingstijden

MAGIC CARPETS, GROOTSTE OUTLET VAN EUROPA

Wij kunnen u met zekerheid garanderen dat wij de grootste fabrieks tapijttegel outlet van Europa zijn. Wij krijgen dagelijks nieuwe verse ladingen restant en b-keus partijen tapijttegels direct vanaf de fabriek binnen.

Nieuwe aanvoer b-keus wordt door ons zorgvuldig gecontroleerd of deze ook voldoet aan de aan de verwachting van 'tweede keus'. C-keus (zeer slechte kwaliteit) wordt direct gerecycled en niet verkocht. 

meer info