reviews

Based on 1269 reviews
90%
(1140)
7%
(88)
1%
(18)
1%
(10)
1%
(13)
r
Wave
rene Bakker
mooie kwaliteit tapijttegels

We zijn erg tevreden over de tegels, mooi isolerend en stevig, prima te leggen, sluiten mooi op elkaar aan.

Tevreden mee

Mooi materiaal en makkelijk te leggen.

A
Verdi
Anita Huijsmans
5 sterren waardig

Erg mooie tegel voor een nog mooiere prijs. Ben er super blij mee. Nu kunnen op de kinderkamer verfongelukjes gebeuren want je vervangt nu gewoon een tegel.. 😃Levering was snel en ik ga zeker weer bij van heugten bestellen.

Goede kwaliteit

Wij kochten weer eens een collectie B-keus blauw. Twee jaar geleden was het nog allemaal bouclé maar helaas zit er tegenwoordig ook wat naaldvilt tussen. Dat hebben we maar onder een kast weggewerkt - gelukkig was dat maar zo'n 10% van de levering. De rest is allemaal mooi en prettig zacht tot redelijk zacht. Zeer gevarieerde designs ontvangen, leuk als combo. Makkelijk te leggen en snijden (de dunnere zijn zelfs met een goede schaar heel precies te knippen). We begonnen ondanks het advies gewoon in een hoek van de kamer en dat kwam prima uit. Los gelegd op beton met alleen vierkantjes dubbelzijdig plakband onder de kruisingen. Het resultaat is prachtig, bedankt weer!

j
Inca
j. meppelink

Na wat omzwervingen kwam ik bij Heugtentapijt uit.

Ben in de winkel gelijk prima ontvangen en geholpen.

na wat monsters te hebben meegekregen heb ik besloten om te gaan voor de Inca.
Een mooie tapijt tegel die ook nog eens makkelijk is te leggen en verwerken.
al met al een goede keus het was een mooie klus met een mooi aantal m2 .
graag tot een volgende klus!!

Geweldige deal!

Een paar weken geleden kocht ik een B-keus mix pallet 48x48 50m2. Dit deed ik om een paar vertrekken in mijn nieuwe woning waar veel aan moet gebeuren tijdelijk vast leefbaar te maken, zodat ik wel al zou kunnen verhuizen. Meer dan dat verwachtte ik niet en ik was voorbereid op een kakelbonte mix van kleuren en patronen.
Maar ik had mazzel en kreeg een keurig pallet. De kwaliteit was bovendien boven verwachting, slechts een paar tegels vertoonden kleurafwijkingen, die bovendien erg meevielen. Bovendien was het ruim meer dan 50m2. Tot slot werden de tegels, in overleg, zelfs keurig achter mijn huis in de tuin gelegd.
Uiteindelijk kon ik meer kamers beleggen met tapijttegels, in bovendien zo'n mooie mix dat ik het denk ik gewoon zo laat. Ik ben er superblij mee!

M
Inca
M Jaufenthaler Peeters
Inca tapijttegel

Super tapijttegels, fijn om te leggen. Goede kwaliteit 👍👍👍

Perfecte service

Ik bestelde een aantal samples bij Van Heugten Tapijttegels en dit via hun website. Alles verliep heel vlot en snel. Keurig zoals orders via een webshop dienen te verlopen. De bestelling werd trouwens gratis geleverd.
De verzending en de samples waren met oog voor detail gedaan want op elke sample was aan de achterkant een label aangebracht met de naam van de tapijttegel maar ook telkens met een geprinte persoonlijke boodschap. Zeer geapprecieerd.

B
Mozart SAMPLE [SAMPLE]
Birgitta Grol-Oldenburg

Heel mooie vloerbedekking, het is nauwelijks te zien dat het tegels zijn. Uitstraling is chique.

Tapijttegels

Prima gelukt ( in de logeerkamer ).

S
Boss
Soraya Ruijg - van der Pluym
Super mooi en makkelijk te leggen

Super mooi en ook makkelijk te leggen zelfs voor onervaren mensen. Van betonnenvloer naar mooi bekleed. Wij zijn niet heel handig maar dit viel echt heel erg mee. Super mooi resultaat, wij zijn er blij mee.

D
MagicMix op kleur
Dalina Overheul
Top

Nu al 2 keer besteld

C
Chromata Feel
C. Beets
Hoogpolig tapijttegels

Ben zeer tevreden met de uitgekozen tapijttegels. Tegel vuil, andere er in en de vieze tegel schoonmaken. Vooral met dieren een uitkomst. Staat ook heel gezellig en warm. Beslist aanrader. Binnen een paar uur gelegd.

H
MagicMix
Harmannus Huizenga
kleurenspel

Speels en ligt er zo in. Ik heb een paar vastgeniet in de houten ondervloer, ligt als een huis. Top

A
MagicMix
Anoniem
Vlot te leggen

Ideaal voor meermaals gebruik
Heb dit gebruikt in een artistiek project, waar de bezoeker op de tekeningen gaat lopen.

S
Inca
Sofia Herp
Geweldig

In een woord geweldig. Snelle levering en hoge kwaliteit tegels. Ik had het nooit eerder gedaan maar heb ze met gemak zelf gelegd.

S
MagicMix op kleur
Stan Van der Meij
Prima ervaring met Van Heugten

Wij hebben verschillende series tapijttegels gekocht voor een mooie prijs. Een kleurenmix in verschillende tinten. Prima betaalbaar voor onze zoon die zijn eerste woning kreeg. Wij werden telefonisch goed geholpen toen wij informeerden naar de mogelijkheden. Wij konden de tegels daarna snel ophalen. Bij het met de auto goed bereikbare magazijn stond alles al voor ons klaar. De vriendelijke medewerkers hielpen ons met inladen. Ook kregen wij nog een mooi gratis Stanleymes mee. Geweldige service! Bij zo'n winkel koop je graag!

Echt leuk en verrassend zo'n mix

De verbouwing is bijna klaar. Om straks snel te kunnen verhuizen, hebben we deze mix gekocht. Super scherp geprijsd en snel geleverd door een vriendelijke bezorger. Al met al een aanrader.
En ja, vandaag begonnen met leggen en weg tevreden over de kleuren.

m
Inca
marie de boer
Inca tegels

Super makkelijk te leggen. Bijna naadloos. Zeer tevreden. Echt een aanrader

m
Cozy
marjan h.
Top vloertje

Mooie betaalbare vloer. Makkelijk te leggen.
Vriendelijke mensen!

Y
Lines
Yori Labant
Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en mooie tegels.
Gebruikt voor ons bureel, en het resultaat is TOP.
Gemakkelijk te plaatsen, en zeer snelle levering en afhandeling van de bestelling. Alles klopte ook, en het bestelproces was eenvoudig.
Ik raad dit bedrijf voor 100% aan als je op zoek bent naar tapijttegels.

w
Bellagio
wpmvhees@planet.nl
mooie huiskamer-tegels met redelijk hoge pool

Wij waren al enige tijd op zoek naar tapijttegels met een wat hogere pool, zoals in het verleden werd gemaakt, maar nu nog nauwelijks beschikbaar is. Wij zijn tevreden gesteld met de recent uitgebrachte tegels Van Heugten, Bellagio.
Na de bekende inspanning van oude tegels verwijderen en de nieuwe Bellagio-tegels leggen en zo nodig op maat snijden, ziet onze huiskamer er weer fris uit.

N
Florida
Nettie Kuijer
Ook onze 2e bestelling was prima!

Na onze huiskamer te hebben "gerenoveerd" met uw tegels hebben we ook het moeilijke traphalletje boven gedaan. Met 79 jaar een prestatie!

R
Inca
Richard
Metamorfose vloer relax hok

Zeer goede eerste indruk. Mooie tegel, makkelijk te leggen. Zeer tevreden.

Kwaliteit

Schitterende tegels