Retourneren

Niet goed = Geld terug!

Binnen 14 werkdagen na ontvangst kunt u de producten ruilen of retourneren zonder opgave van reden.

Bent u niet tevreden of wilt u omruilen dan geldt bij ons de regel: niet goed = geld terug!

De producten dienen dan wel in originele staat aan ons geretourneerd te worden. Dit betekent: de producten mogen niet gebruikt zijn en dienen in originele verpakking te zitten.

Ruilen of...

Als u de bestelling wilt ruilen of retourneren, vragen wij u om ons hiervan binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling op de hoogte te brengen.

Dit kunt u doen door een email te sturen naar info@vanheugtentapijttegels.nl om te vertellen dat uw bestelling retour komt. Vermeld hierin waarom u wilt ruilen / retourneren en uw n.a.w. gegevens.


Retourneren

Bij retourneren stort Van Heugten Tapijttegels het bedrag van de artikelen binnen 10 werkdagen na ontvangst terug op uw rekening.

Winkelwagen

×

Subtotaal

Ga verder naar betalen
★ Reviews

Dit zeggen onze klanten

122 reviews
85%
(104)
11%
(13)
4%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
M
Florida
M.D.
Mooie tapijttegels voor een mooie prijs

Voor de babykamer en de hal de Florida tapijttegels besteld in de kleur Naturel. Erg tevreden. Kleur komt overeen met het voorbeeld. De volgende keer, als de prijzen niet omhoog gaan, zal ik zeker weer overwegen hier te bestellen.

G
Florida
G.H.
Budget met reden om terug te komen.

Zoals de titel al aangeeft. Ik heb de budget tegels gekocht en ben er zeer tevreden mee. De tegels zijn zo veel makkelijker en beter te leggen dan gewoon tapijt en geven ook veel meer mogelijkheid.
Binnenkort een order voor meer tegels zodat ik de woon- en eetkamer ook met tegels bedek, zoals de slaapkamers en hal al zijn.

C
Inca
C.d.G.

Inca

Mooi tapijt in ons 2e verblijf

Hebben binnen 1 uur beslist

D
Mozart
D.G.
Hoogpolige vloertegels

Super kwaliteit en heel makkelijk te leggen, snelle levering, zeker de moeite waard