Totaal projectstoffering

Van Heugten Tapijttegels biedt u en uw onderneming de complete oplossing voor project stoffering met alle voordelen van tapijttegels. In samenwerking met Heijboer & van Ree projectstoffering staan wij garant voor professionele stoffering van uw kantoor, hotel, showroom, restaurant, school, etc.

Op afspraak komen wij bij u langs en geven u dan desgewenst advies. Project stoffering bieden wij aan vanaf 100 m² en dit tegen superscherp tarief.


Wilt u meer informatie en/of een offerte aanvragen voor de stoffering? Neem dan contact met ons. Wij maken altijd vrijblijvend een afspraak met u.

Neem contact op

Vrijblijvend advies

Graag helpen wij u geheel vrijblijvend met advies op maat. Welk type en kleur kwaliteit past het beste in uw ruimte? Bij ons kunt u vrijblijvend en gratis stalen bekijken en meenemen.

 

Kom bij ons langs in Nijkerk of wij komen naar u op locatie.

Martijn van Heugten laat u graag zien wat allemaal mogelijk is.


Rekening houdend met uw budget maken wij graag geheel vrijblijvend een offerte voor u op. 

Offerte aanvragen

Alleen de hoogste kwaliteit

Als u gebruikt wilt maken van onze legservice maakt u ook direct gebruik van onze hoogste kwaliteit project tapijttegels. De gehele Van Heugten collectie tapijttegels is vervaardigd van 100% polyamide SDN (solution dyed nylon) en is absoluut geschikt voor zwaar intensief gebruik.

 

De SDN-garens zijn ‘door en door’ gekleurd, tot in de kern van de vezel kleurecht. De kans op verkleuren is dus niet mogelijk.

 

De geheime samenstelling van onze bitumen backing zorgt ervoor dat de tegels robuust blijven liggen zonder de kans op ‘opkrullende’ randen.

Naar project tapijttegels

Project foto's

Project foto's
Project foto's
Project foto's
Project foto's
Project foto's
Project foto's
Project foto's
Project foto's
Project foto's

Transparante prijzen

Ons standaardtarief voor het leggen van tapijttegels bedraagt €8,50 per m², exclusief btw. Dit tarief omvat het gebruik van anti-slip lijm voor een stevige en duurzame bevestiging. Onze legservice is beschikbaar voor oppervlaktes vanaf 100 m².

Indien er eerst oude vloerbedekking verwijderd moet worden, kunnen onze specialisten dit verzorgen tegen een meerprijs van €5,90 per m², exclusief btw. Deze prijs is inclusief het afvoeren van het verwijderde materiaal.

ALLE PRIJZEN BEKIJKEN

Muurvast en toch vervangbaar

Wij leggen onze tapijttegels altijd met speciale antislip lijm van het merk EUROCOL of UZIN.

Dit zorgt ervoor dat de tapijttegels strak op hun plek blijven liggen. Echter is het altijd mogelijk om tapijttegels te vervangen. Antislip lijm blijft namelijk plakken. Het is dus geen permanente vaste lijm waarbij je tapijttegel niet meer loskrijgt.

Ook vinyl, pvc en meer...

Uw voorkeur gaat uit naar tapijttegels maar u heeft bijvoorbeeld een gedeelte waar u liever een pvc-vloer wilt hebben? Zoals in de keuken, overloop of aparte kamer…

Geen probleem! Onze stoffeerders laten u graag de mogelijkheden zien!


Dit uiteraard scherp geoffreerd.

Extra geluiddempende tapijttegels

Tapijttegels dempen al 25 tot 30 decibel ten opzichte van harde vloerbedekking.

Als u een extra geluiddempende werking wilt kunnen wij onze tapijttegels voorzien van een extra vilt backing (extra 30 dB demping) die wij op de achterkant van de tapijttegels bevestigen tijdens het productieproces.

U heeft dan een ‘kant en klaar’ product en geen dure ondervloer nodig om de geluidsreductie te bereiken

Duurzame Econyl® tapijttegels

Als u duurzaam onderneemt en dit ook wilt uitstralen kunnen wij dit laten terugkomen in uw nieuwe vloerbedekking van ecologische tapijttegels. Econyl® zijn Cradle to Cradle tapijttegels waarvan het garen is vervaardigd van oude PET-flessen, visnetten en andere industriële plastic onderdelen.

Econyl® vezels zijn van 100% polyamide (nylon) en tot de kern van de vezel kleurecht, ook wel Solution Dyed Nylon / SDN genoemd en is super duurzaam. Meer informatie vind u op de website van www.econyl.com

Kom naar Nijkerk of vraag online een offerte aan

‘Beide is mogelijk. Echter bij een bezoek in Nijkerk krijgt u de beste indruk wat allemaal mogelijk is. Wij hebben u zoveel te bieden qua designs en kleuren. Ik wil u graag helpen met de keuze van uw nieuwe tapijttegel vloer. Dit geheel vrijblijvend, ongedwongen en met een kop verse koffie’

Martijn van Heugten

OFFERTE AANVRAGEN