Hoeveel kost een tapijttegel? Ontdek de prijzen en opties voor uw project

Hoeveel kost een tapijttegel? Ontdek de prijzen en opties voor uw project

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerbedekking voor uw woning of kantoor en vraagt u zich af: "Hoeveel kost een tapijttegel?" U bent niet de enige. Tapijttegels zijn een populaire keuze vanwege hun veelzijdigheid, duurzaamheid en eenvoudige installatie. In deze blog geven we u een duidelijk overzicht van de prijzen en factoren die de kosten van tapijttegels beïnvloeden, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor uw project.

Tapijttegels voor elke ruimte en budget

Bij Van Heugten Tapijttegels bieden we een breed assortiment tapijttegels aan, geschikt voor verschillende ruimtes en budgetten. Of u nu op zoek bent naar een betaalbare oplossing voor uw woonkamer of een hoogwaardige tapijttegel voor uw kantoor, wij hebben voor ieder wat wils.

De Goedkoopste optie: de MagicMix (b-keus)

Onze MagicMix tapijttegels zijn exclusief online verkrijgbaar vanaf slechts €0,75 per tegel. Deze voordelige optie is perfect voor wie op zoek is naar een betaalbare vloerbedekking. Een mix van kleuren en type zoals bouclé, frisé, velours en naaldvilt tapijttegels. Dit product is alleen online te bestellen.

Goedkope restpartij tapijttegels

Outlet prijzen: zelf uitzoeken in Nijkerk

Wilt u liever zelf uw tapijttegels uitzoeken? Bezoek dan onze outlet in Nijkerk. Hier vindt u een ruime keuze aan tapijttegels in verschillende prijsklassen:

  • €1,50 Voor b-keus tapijttegels. Dit zijn restantpartijen van gemiddeld 1 tot 100m².
  • €2,- Voor b-keus en restpartijen a-keus tapijttegels in een partijen van 1 tot 200m²
  • €2,50 (a-keus restpartijen)
  • €3,- (a-keus restpartijen)
  • €3,50 (premium outlet)

Prijzen per tegel 50x50cm incl. btw.

Nieuwe collectie tapijttegels

Nieuwe collectie: op maat voor uw wensen

Naast restpartijen bieden we ook tapijttegels uit onze nieuwe collectie aan. Deze kunt u nabestellen, waarbij de prijs afhankelijk is van het type tapijttegel. Voor woningen adviseren we tapijttegels vervaardigd van polypropyleen, met prijzen variërend van €2,50 tot €4,- per tegel.

Voor kantoren raden we polyamide tapijttegels aan. Deze hoogwaardige tegels zijn bij ons verkrijgbaar voor prijzen tussen €3,- en €12,- per tegel.

Van Heugten Premium Collectie: Topkwaliteit voor uw project

Voor wie op zoek is naar de allerbeste kwaliteit in project tapijttegels, hebben wij iets bijzonders: de Van Heugten Premium collectie. Deze collectie omvat topkwaliteit tapijttegels die ideaal zijn voor zowel commerciële als residentiële projecten waar alleen het beste goed genoeg is. De prijzen van onze Premium collectie variëren van €5,50 tot €12 per tegel, afhankelijk van het specifieke ontwerp en de kwaliteit die u kiest.

Waarom kiezen voor Van Heugten Tapijttegels?

Bij Van Heugten Tapijttegels profiteert u van directe levering vanuit de fabriek, waardoor we vaak voordeliger zijn dan concurrenten.

Bovendien bieden we een uitgebreide selectie tapijttegels voor elke ruimte en elk budget, met deskundig advies om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontdek de mogelijkheden van tapijttegels

Tapijttegels bieden talloze voordelen ten opzichte van traditionele vloerbedekking. Ze zijn eenvoudig te installeren, te vervangen en te onderhouden, en bieden oneindige ontwerpopties. Met ons ruime assortiment en scherpe prijzen is er voor ieder wat wils.

Tapijttegel showroom en outlet in Nijkerk

Vind de perfecte tapijttegel met onze keuzehulp

We begrijpen dat het kiezen van de juiste tapijttegel uit ons brede assortiment overweldigend kan zijn. Daarom hebben we keuzehulp software geïntegreerd op onze website. Met deze gebruiksvriendelijke tool kunt u eenvoudig uw voorkeuren aangeven, zoals het type ruimte, uw budget, en gewenste stijl. Onze keuzehulp doet dan de rest en presenteert u de beste opties voor uw project. Probeer het zelf en ontdek hoe eenvoudig het is om de perfecte tapijttegels te vinden!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van tapijttegels voor uw woning of kantoor? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bezoek onze outlet in Nijkerk om zelf de kwaliteit van onze tapijttegels te ervaren. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloerbedekking voor uw ruimte en budget.