corona-maatregelen

De showroom is gesloten t/m 19 januari i.v.m. het Corona virus

Ook wij houden uiteraard de ontwikkelingen rondom het Coronavirus in de gaten en volgen de richtlijnen en het advies van het RIVM en de overheid. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan daarbij voorop. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over onze winkel, producten en diensten. Staat je vraag er onverhoopt niet tussen, neem dan contact op met onze Klantenservice. Ze helpen je graag verder!

   

Wordt mijn online bestelling nog gewoon geleverd?

We doen ons uiterste best om een online bestelling die je afhaalt in de winkel, laat thuisbezorgen, zo snel mogelijk en volgens afspraak te leveren. Wij leveren meestal uw bestelling zelf. Daarnaast werken wij met meerdere logistieke partijen om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Vragen hierover, schroom dan niet contact met ons op te nemen; 033 246 34 15


Welke maatregelen neemt Van Heugten Tapijttegels met betrekking tot bezorging?

De bezorger houdt 1,5 meter afstand. De chauffeur levert alle bestelling voor de deur (tot begane grond) om persoonlijk contact te beperken. Daarnaast hoef je niet te tekenen voor ontvangst.

Welke maatregelen neemt Van Heugten Tapijttegels met betrekking tot de legdiensten?

Zolang het verantwoord is, blijft Van Heugten Tapijttegels legservice uitvoeren. Ziekte/ verkoudheid bij onze stoffeerders hebben echter invloed op een reeds geplande montagedienst. De stoffeerders van Van Heugten Tapijttegels hebben duidelijke instructie meegekregen dat zij bij griepverschijnselen niet mogen werken. Dit kan uiteraard gevolgen hebben voor de afspraak die voor jou gepland staat. We nemen in dat geval contact met je op om de afspraak te verzetten.  

 

Ik ben zelf ziek of mijn gezinslid is ziek, kan de stoffeerder gewoon komen?

Ben jijzelf of is één van je gezinsleden ziek/verkouden of in thuisquarantaine, neem dan contact met onze klantenservice om je afspraak te verzetten via 033 246 34 15 of Klantenservice

Staat je vraag hier niet bij? Neem dan contact met ons op via 033 246 34 15 of Klantenservice

Winkelwagen

×

Subtotaal

Ga verder naar betalen
★ Reviews

Dit zeggen onze klanten

122 reviews
85%
(104)
11%
(13)
4%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
M
Florida
M.D.
Mooie tapijttegels voor een mooie prijs

Voor de babykamer en de hal de Florida tapijttegels besteld in de kleur Naturel. Erg tevreden. Kleur komt overeen met het voorbeeld. De volgende keer, als de prijzen niet omhoog gaan, zal ik zeker weer overwegen hier te bestellen.

G
Florida
G.H.
Budget met reden om terug te komen.

Zoals de titel al aangeeft. Ik heb de budget tegels gekocht en ben er zeer tevreden mee. De tegels zijn zo veel makkelijker en beter te leggen dan gewoon tapijt en geven ook veel meer mogelijkheid.
Binnenkort een order voor meer tegels zodat ik de woon- en eetkamer ook met tegels bedek, zoals de slaapkamers en hal al zijn.

C
Inca
C.d.G.

Inca

Mooi tapijt in ons 2e verblijf

Hebben binnen 1 uur beslist

D
Mozart
D.G.
Hoogpolige vloertegels

Super kwaliteit en heel makkelijk te leggen, snelle levering, zeker de moeite waard